BAD GIRLS wordt verplaatst

We zijn druk bezig met nieuwe speeldata voor de voorstelling Bad Girls in het najaar van 2020. Zodra dit bekend is zullen we dat via onze kanalen en op deze website laten weten!

Heeft u tickets gekocht voor de voorstelling? Wij hebben u een mail gestuurd met informatie over het ticket. Heeft u de mail niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bad Girls the musical

“Alles draait om seks, behalve seks: dat draait om macht.” (Oscar Wilde)

Rauw, Geestig en ontroerend!

Het verhaal:

In blok G zitten allemaal beschadigde, foute vrouwen. Ze zitten achter slot en grendel voor talloze vergrijpen, van diefstal tot moord. Om de ‘meisjes’ in deze vleugel in bedwang te houden, heerst er een strikt regime onder aanvoering van de gluiperige hoofdcipier Jim. Met zijn mannen hanteert hij er volledig zijn eigen regels. Hun eensgezindheid wordt op de proef gesteld als een nieuwe -vrouwelijke- afdelingschef wordt benoemd, die de macht van de ‘heren’ probeert te breken met haar moderne ideeën.

De zaak escaleert wanneer een net gearriveerde gevangene een eind aan haar leven maakt. Haar medegevangenen komen erachter dat hoofdcipier Jim er iets mee te maken heeft en er breekt een opstand uit. Hoe bewijzen ze dat de hoofdcipier hier de hand in heeft gehad? En hoe gaat het nieuwe afdelingshoofd hier mee om? En wat is de rol van de moordenares op wie zij smoorverliefd is geworden? 

Een verhaal over moed en macht.
Een verhaal over seks en saamhorigheid.
Een verhaal over vrouwen en mannen en de regels.