Horizon heeft de smaak volledig te pakken en is weer helemaal op stoom!

Na de vrolijke uitvoeringen van ‘Petticoat’ in 2022 en het ontroerende en muzikaal inspirerende ‘A Man of No Importance’ in 2023, zet Horizon nu de tanden in de swingende musical The Wiz. Daarmee laat Horizon zien dat zij in staat is om opnieuw elk jaar haar publiek te verwennen met een hoogwaardig avondje musicalvermaak in TAQA Theater de Vest.


The Wiz is weer zo’n productie die je wilt zien. Het is een eigentijds sprookje over Dorothy die de weg kwijt raakt en in het wonderbaarlijke land van Oz belandt. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden.

Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. En zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

De vaste aanhang van Horizon weet het al en is reeds nieuwsgierig: welke eigen draai zal deze theatergroep geven aan The Wiz met wereldhits als ‘Ease on down the road’ en ‘Brand new day’? Kom daarom kijken, luisteren en genieten van deze feelgood musical. De première is op 13 juni 2024 en de vierde en laatste voorstelling op 15 juni.

The Wiz is gebaseerd op “The Wonderful Wizard of Oz” van L. Frank Baum. Verhaal van William F. Brown. Muziek en liedteksten van Charlie Smalls, de Nederlandse vertaling is van Martine Bijl.