Theatergroep Horizon wint AMA – beste nieuwe musical

De musical Dikkie de Kid wint de amateur musical award voor beste nieuwe musical 2019!

Van onze correspondent ter plaatse, Nathalie.

Op maandag 18 november gingen we met 4 leden van Horizon richting Rotterdam voor de uitreiking van de AMA’s. We waren met Horizon genomineerd voor beste nieuwe musical samen met 8 andere verenigingen. Spannend dus! Altijd leuk om een mooie jurk/pak te huren, lenen, en je haar mooi te doen, want ja, het is een echt gala!

De sfeer is altijd super leuk in de zaal. Iedereen is zo enthousiast, weet wat de mensen op het podium en in de coulissen meemaken en alle genomineerde worden dan ook heel enthousiast aangemoedigd en gesteund. Het is ook heel leuk om mensen van andere verenigingen uit de buurt te zien stralen op het podium.
Wij moesten wel geduld hebben want de categorie beste nieuwe musical was als laatste aan de beurt.

Tijdens het zien van de filmpjes kregen wij als Horizonners wel het gevoel van: Nou! We hebben best een kans! En ja hoor, de ontlading was enorm toen we hoorde dat we de Award hadden gewonnen! We hebben met z’n vieren staan juichen voor 40 man! Wat waren we trots op ons cluppie! Marc deed een mooi woordje, hij was heel blij met de bekroning op zijn werk, en terecht! We hebben nog lekker nagenoten van een mooie avond in het Nieuwe Luxor in Rotterdam.