Ontmoet onze nieuwe choreografe

Mijn naam is Nynke Mostert, ik ben 19 jaar oud en woon in Egmond aan den Hoef. Sinds oktober ben ik choreograaf van Theatergroep Horizon. Dansen is vanaf mijn 7e al mijn passie. Na zes jaar dansen ben ik gevraagd les te gaan geven op de dansschool waar ik op dat moment zelf danste, o.a. aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. En dit jaar kwam de kans voorbij om Theatergroep Horizon te mogen begeleiden bij de musical The Wiz die in juni 2024 uitgevoerd zal worden. Het is een fantastische musical met heerlijke muziek en waar we op dansgebied voor een mooie uitdaging staan.

Naast dansen zit ik ook nog op school. Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker, waarvoor ik dit jaar hoop af te studeren.

Ik heb er hartstikke veel zin in om deze uitdaging aan te gaan met deze leuke groep en weet zeker dat we iets moois gaan neerzetten dit jaar.