Kijk hoe wij het doen: groen!

2024 is het jaar waarin wij The Wiz mogen spelen. We zijn dit jaar goed gestart. De eerste zondagrepetities zijn zelfs al weer geweest. Naast het spelen zorgt ieder lid voor de nodige dingen achter de schermen. Na het bedenken van alle plannen zijn we nu ook allemaal vol in actie om deze tot uitvoering te brengen. We nemen jullie graag mee voor een kijkje achter de schermen bij de commissies.

Kleding

In januari presenteerde de kledingcommissie alle moodboards voor de verschillende rollen en scènes. Onze opslag lijkt inmiddels een ware kledingwinkel. Dit jaar heeft de kledingcommissie een extra uitdaging want we gaan werken met foam pruiken. Maandag 19 maart  was er dan ook geen normale repetitie maar werd er druk geknutseld aan de pruiken. Ieder maakt er zo zijn eigen creatie van. Op de foto bovenaan dit bericht zien jullie al een klein voorproefje van de burgers van Smaragdstad.

Decor

Ook het decorizon team is druk bezig. Er is al een heel plan op de computer uitgewerkt inclusief decorwissels en ook het bouwen is begonnen. Er wordt gezaagd en getimmerd naar hartenlust en de eerste resultaten worden al langzaam zichtbaar. We kunnen natuurlijk nog niet te veel verklappen. Dat moeten jullie zelf maar komen bekijken!